Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

2015. augusztus 16-án Hatvanban került megrendezésre az Észak-Magyarországi SM Egyesület szervezésében az Országos SM nap. Az évente megrendezésre kerülő rendezvényen került bemutatásra a „Ezerarcú társ” című dal, az SM himnusz. A program díszvendégei francia kerékpárosok voltak, akik sclerosis multiplexes betegekért kerekezték végig Európát.

XV. Országos SM Nap

2015 augusztus 15

A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegek Szövetsége (MSMBSZ) és az Észak-Magyarországi SM Egyesület meghívja Önt és hozzátartozóját a XV. Országos SM Napra

2015 augusztus 15-16-án Hatvanban kerül megrendezésre az Észak-Magyarországi SM Egyesület szervezésében. A program megkoronázásaként a rendezvényre „bekerekezik” a Franciaországból induló 5 fiatal kerékpáros, akik SM-beteg családtagjaikat képviselik.

A MoSoly hetére való készülődés már hetekkel előtte lázasan folyt, hogy a rendezvény zavartalanul folyjon le.

MoSoly hete 2015

2015 március 11

A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegek Szövetsége (MSMBSZ) meghívja Önt és segítőjét a második alkalommal megrendezendő MoSoly hete programjára.

Az év orvosa szavazás

2015 március 11

Rendhagyó módon nem egy beteg gyógyulásának történetét írom le, hisz a Sclerosis Multiplex egy progresszív megbetegedés és ebből nem gyógyulnak meg a betegek, de az őket kezelő szakemberek nagyon sokat tehetnek azért, hogy a szenvedéseiket elviselhetővé tegyék és az életminőségük romlását késleltessék.

A riportot készítette: Dr. Tráser László

Ahogyan a fénysugár törése a prizmán ezernyi színt hoz létre, úgy próbáljuk meg mi is a töréseket, az állapotunkban beállt változásokat, nem (csak) veszteségként, szerencsétlenségként, hanem feladatként, újabb és újabb kihívásként és esélyként értelmezni.

Beszámoló a 2014. szeptember 10–13. között Bostonban megrendezett European Committee for Research and Treatment in Multiple Sclerosis (ECTRIMS) éves konferenciájáról. A riportot készítette: Dr. Tráser László

KÖZELGŐ ESEMÉNYEINK

Nincs következő esemény ebben a kategóriában

SM MAGAZIN

 

A SM Magazinban hasznos cikkeket olvashat a Sclerosis Multiplexről, informálódhat egyesületünk híreiről, rendezvényeinkről, pályázatainkról.

A SM Magazin korábbi számait ide kattintva megtekintheti!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS