Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Hogyan lehet együtt élni a sclerosis multiplex betegséggel és közben a munkahelyen is helytállni? – tették fel a kérdést az országos SM betegszervezetek képviselői budapesti sajtótájékoztatójukon, amelyen bemutatták azt a kézikönyvet, amelyet a munkaadók számára állítottak össze arról, miként tudják SM beteg dolgozóik munkahelyének megőrzését elősegíteni.

A Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesülete (SMBOE) pályázatot hirdet SM betegek számára logójának grafikai újragondolására, újratervezésére.

Ősszel több nagyvárosban is „sportkóstolgatót" szerveznek a mozgáskorlátozottaknak, hogy megismerhessék a régiójukban elérhető sportolási lehetőségeket és kedvet kapjanak a mozgáshoz, a rendszeres sportoláshoz.

Szolnokon a Tiszaligeti Sportcsarnok ad otthont 2013. szeptember 8-án vasárnap az Országos SM Napnak, ahová az ország minden részéből várják a sorstársakat.

Fogyatékossággal élő embereket segítő civil szervezeteknek írt ki pályázatot 113 millió forintos keretösszegben az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) - jelentette be a tárca család- és esélyteremtési politikáért felelős helyettes államtitkára.

A borús-esős kezdet után késő tavaszi napsütés köszöntötte az idei SM világnapi fővárosi rendezvény résztvevőit a Budapest belvárosi Erzsébet téren május utolsó szerdáján.

Minden lépés számít! – hangzott el a sclerosis multiplex (SM) világnapján a fővárosi Erzsébet téren, ahol a gyógyíthatatlan idegrendszeri betegséggel élők, családtagjaik és segítőik hívták fel nehéz helyzetükre a figyelmet az SM Világnapján.

Különleges szalonbemutatón lépetek együtt kifutóra a hazai divatszakma képviselői és sclerosis multiplexben (SM) szenvedő hölgy társaik. Öt neves modell, két tervező, fodrászok és sminkesek vállalták a felkérést, hogy megmutassák a minden nőben megbújó szépséget.

KÖZELGŐ ESEMÉNYEINK

Nincs következő esemény ebben a kategóriában

SM MAGAZIN

 

A SM Magazinban hasznos cikkeket olvashat a Sclerosis Multiplexről, informálódhat egyesületünk híreiről, rendezvényeinkről, pályázatainkról.

A SM Magazin korábbi számait ide kattintva megtekintheti!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS